Last news in Fakti

21 Февруари, 2015 11:27 1 028 0

Симеоне: Ще се борим за третото място

  • симеоне-
  • атлетико мадрид-
  • титла-
  • примера дивисион

Треньорът на Атлетико Мадрид отписа титлата

Симеоне: Ще се борим за третото място - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне отписа рано титлата в Испания. Чоло успя да изведе тима си до трофея през миналия сезон, но очевидно смята, че през настоящата кампания отборът му няма как да се пребори с двата големи гранда. В момента отборът е на 3-ата позиция в класирането с 50 точки, като е на 7 от лидера Реал и на 6 от втория Барса.
 
"Според мен нашата борба ще бъде с Валенсия и Севиля. "Прилепите" се подсилиха много добре, а андалусийци също са изключително качествен тим при Унай Емери", обяви той, цитиран от испанските медии.
 
"Нашата цел е през следващия сезон отново да играем в Шампионската лига, а нашите съперници за тази квота са именно Валенсия и Севиля. Виляреал също може да се намеси в битката, тъй като техният отбор играе много добре, макар че в момента те имат известни проблеми с контузени играчи".
 
"Надявам се да постигнем победа над Алмерия на наш терен, след като се изложихме срещу Селта в последния мач", завърши аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА