Last news in Fakti

22 Февруари, 2015 16:05 3 152 3

Уреждат мач на Кобрата в София

  • кобрата-
  • пулев-
  • зауерленд-
  • бокс

От Зауерланд могат да зарадват феновете на бокса в столицата ни

Уреждат мач на Кобрата в София - 1
Снимка: БТА
Боксова ни звезда Кубрат Пулев може да има мач в София още това лято, пише "7 дни спорт". Подобна идея се върти в главите на шефовете му от немския клуб "Зауерланд", с който наскоро Кобрата подписа нов договор. Един от собствениците - Кале Зауерланд, е доволен, че Пулев е останал в отбора и заяви, че в тима има идея да направят мач в София на стадион.
 
Думите му са пред интернет канала iFL TV. За мач на Кобрата в София се говори от години, но не са правени реални стъпки. От "Зауерланд" да впечатлени от голямата българска агитка на мача с Кличко в Хамбург на 15 ноември и това ги е накарало да обмислят по-сериозно идеята.
 
Голямата цел на Кубрат пък е да стигне отново до мач за титлата. Кобрата работи с нов треньор - Ули Вегнер, и вярва, че той ще му помогне да изкачи боксовия Олимп.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    1 0 Отговор
    този е минало ве4е

    Коментиран от #2

  • 2 за тошибиян

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "тошибиян":

    този е най-доброто което имаме и дали е минало ще се види от изявите му. А ти си без минало и без бъдеще.
  • 3 РУМЦАЙС

    0 0 Отговор
    ВЕЧЕ МОЖЕ И С НЯКОЙ БАБАИТ ОТ ФАКУЛТЕТО