Last news in Fakti

24 Февруари, 2015 17:38 1 044 1

Мисиджан: От Лудогорец искат 5 млн. евро за мен

  • върджил мисиджан-
  • цена-
  • лудогорец

Той признава, че би искал да играе в голям европейски отбор

Мисиджан: От Лудогорец искат 5 млн. евро за мен - 1
Снимка: БТА/AP

Една от звездите на отбора на Лудогорец Върджил Мисиджан призна, че цената, която са му сложили от клуба възлиза на 5 млн. евро.

Холандският нападател поднови своя договор с отбора от Разград, но не крие амбицията си да премине в някой от отборите от водещите първенства в Европа.

„Чувствам се добре тук, но мечтата ми е да играя в голям европейски клуб. Към мен имаше интерес от отбори от водещи първенства, някои от които дори отправиха оферти. От Лудогорец обаче не искаха да ме пуснат. След това ми предложиха нов договор с още по-добри параметри и аз приех.

Искат ми цена от 5 млн. евро. Няма да споменавам кои клубове са ме искали. Прогресирах изключително много с Лудогорец. Да играя в Шампионската лига срещу грандове като Реал Мадрид и Ливърпул беше сбъдната мечта. Надявам се до три години да заиграя в голям отбор, който се бори за трофеи. Целта ми е да се утвърдя в националния отбор на Холандия.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 1 Отговор
    haha tova shega li e?