Last news in Fakti

24 Февруари, 2015 18:34 897 0

Барселона влиза в борбата за Погба и Ройс

  • барселона-
  • пол погба-
  • марко ройс

Спортният директор на каталунците ще наблюдава на живо мача между Ювентус и Борусия Дортмунд

Барселона влиза в борбата за Погба и Ройс - 1
Снимка: БТА/AP

Новият спортен директор на Барселона Ариедо Брайда ще наблюдава на живо мача от Шампионската лига между отборите на Ювентус и Борусия Дортмунд, съобщи goal.com.

Брайда ще наблюдава изявите на звездата на Юве – Пол Погба и тази на Борусия – Марко Ройс. Смята се, че „каталунците“ се готвят да отправят оферти и за двамата футболисти. Наказание от ФИФА забранява трансферите на Барса до 2016 г. То обаче не забранява на „каталунците“ да преговарят с футболисти и техните отбори.

През лятото предстоят и избори за определянето на нов изпълнителен директор на отбора, а повечето кандидати обвързват кампаниите си с обещания за звездни трансфери. За това и Брайда работи от сега по уреждането на бъдещи покупки, които ще могат да бъдат привлечени в началото на 2016-та. Очаква се спортният директор на Барселона да се срещне с представители на Погба и Ройс, задвижвайки работата по техните трансфери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА