Last news in Fakti

25 Февруари, 2015 13:59 849 1

Димитър Пенев: Лудогорец буксува, ЦСКА може да спечели титлата

  • димитър пенев-
  • лудогорец-
  • цска

Според него червените няма да имат проблеми в първия си мач срещу Локомотив София

Димитър Пенев: Лудогорец буксува, ЦСКА може да спечели титлата - 1
Снимка: БТА

Легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев изрази своите надежди за успехи на „червените“ през този сезон.

Пред „Тема спорт“ Пенев заяви, че е сигурен в победата на „армейците“ срещу Локомотив София при подновяването на шампионата. Той смята и че въобще не е изключено ЦСКА да стигне до титлата в края на сезона.

„Не вярвам ЦСКА да срещне проблеми с Локомотив. Селекцията е добра и отборът се запази. Доколкото знам тимът е добра форма и по време на подготовката е играл със силни съперници. Локомотив са ми енигма. Сигурно и те не знаят как са стигнали до третото място. Взимат Старокин и чакат Гъргоров, но не смятам, че те ще им помогнат с нещо. Те и подготовка не са водили, така че не очаквам някакви чудеса.

Ще се срещна със Стойчо Младенов и с него ще си поговорим за миналото и настоящето. Защо не и за 32-ра титла. Виждате, че Лудогорец буксува в първите мачове. Срещу Берое не бяха никак убедителни. Дано да направят грешки в А група и ЦСКА отново да се откъсне напред. Стойчо събра такъв състав, че да може, когато някой се контузи, веднага друг да го замени.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pff

    0 0 Отговор
    филмар ...