Last news in Fakti

25 Февруари, 2015 17:28 1 942 0

Линдзи Вон: Имам отлични спомени от Банско

  • линдзи вон-
  • банско-
  • световна купа
Линдзи Вон: Имам отлични спомени от Банско - 1
Снимка: БТА/АР
Четирикратната носителка на Световната купа по ски-алпийски дисциплини Линдзи Вон (САЩ) пристигна днес в София. Тя ще участва от петък до неделя в трите старта в Банско. Американката заяви, че има добри спомени от Банско и ще се бори за победата в супергиганския слалом.

"Чувствам се много добре. Радвам се, че се завръщам в България. Имам добри спомени от Банско и очаквам с нетърпение трите състезания. Оглавявам класирането в супергиганския слалом и ще се боря за титлата", каза Вон на летище София.

Американката звезда добави, че има леки здравословни проблеми, но те не я притесняват. "Добре съм. Имам леки болки в гърба и рамото, но всичко е наред. Имам много добри спомени от Банско. Бях тук преди три или четири години, когато спечелих супергиганския слалом. Имам много успехи тук, така че спомените са само добри", добави тя. 30-годишната американка има рекордните 64-а победа за Световната купа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА