Last news in Fakti

25 Февруари, 2015 18:28 1 221 3

Домусчиев: ЦСКА и Левски да си направят първенство!

  • домусчиев-
  • цска-
  • левски-
  • разпределение-
  • тв права

Финансовият благодетел на Лудогорец нападна родните ни грандове

Домусчиев: ЦСКА и Левски да си направят първенство! - 1
Снимка: БТА
Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев прикани ЦСКА и Левски да си направят отделно първенство и всяка седмица да играят помежду си. Както е известно, преди дни родните ни грандове нападнаха остро Домусчиев за идеята му парите от тв права да бъдат разпределени по равно между всички отбори в елита.

"Ако Левски и ЦСКА имат намерение да си правят първенство и сами да си играят всяка седмица помежду си, нека го направят. За мен е важно да има 10-12 финансово осигурени отбора, за да е интересно първенството".

"За мен в момента разпределението на средствата от тв правата не е лошо. Дава възможност и на по-малките клубове да могат да получават финанси, които да им позволяват да съществуват. Също така който се представя най-добре, е нормално да получава повече".

"Не може да си втори или трети, а да вземаш повече от шампиона. Аз каквото трябваше да свърша, го свърших. Подсигурил съм едни пари, дал съм ги на БФС и те ги разпределят по клубовете", заяви Домусчиев пред bTV.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jiji

    1 0 Отговор
    Ами българия е левски и цска !!!!!другите са пълнеж!!!
  • 2 jiji

    0 1 Отговор
    така искат софиянци!!!другите сме излишни като си дадем данъците да го д..ме!!!!
  • 3 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    domusa dago d...a