Last news in Fakti

26 Февруари, 2015 00:30 2 552 0

Бербатов и Монако избухнаха в Англия

  • монако-
  • караско-
  • чембърлейн-
  • бербатов-
  • шампионска лига

Българинът с гол при успеха с 3:1 на Монегаските в Лондон

Бербатов и Монако избухнаха в Англия - 1
Снимка: БТА/АР
Монако поднесе сензацията на "Емиратс", след като шокира домакина Арсенал с 3:1 в английската столица. Гостите не блестяха особено много с играта си, но действаха изключително хитро. Головете бяха дело на Кондогбия в 38-ата минута и Бербатов в 53-ата минута. В 91-ата минута Окслейд-Чембърлейн вкара почетен гол за домакините, но в последните секунди Ферейра-Караско довърши лондончани.

Така лондончани са на прага на пето поредно отпадане в тази фаза на турнира, а освен това отборът допусна първо поражение от френски тим, от цели 13 години. 

Жиру се превърна в основен грешник за домакините, след като пропиля няколко добри шанса, докато Алексис сякаш отсъстваше от терена. Мачът бе по-специален за Арсен Венгер, тъй като той изкара няколко години начело на Монако в началото на треньорската си кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА