Last news in Fakti

1 Март, 2015 17:34 3 634 6

Локо (Сф) прекърши ЦСКА

  • локо (сф)-
  • цска-
  • два червени картона

Два червени картона и слаб футбол костваха мача на армейците

Локо (Сф) прекърши ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Само ден след като Лудогорец направи грешна крачка, губейки с 0:1 мача си с Литекс, днес лидерът ЦСКА изтърва златния шанс да увеличи аванса си на върха в родната ни "А" група.

"Червените" бяха покосени с 2:0 при гостуването си на Локомотив (София) в столичното дерби на 20-я кръг от българския шампионат.

Срещата започна с очакван натиск на армейците, но опитите на Маркиньос и Тони Силва не бяха достатъчно опасни, за да се стигне до откриване на резултата. В същото време железничарите изчакваха търпеливо своето положение и дебнеха бна контраатака.

В 40-ата миинута армейците останаха с 10 човека след директен червен картон на Луис Соарес за удар без топка срещу бившия играч на червените Йордан Тодоров.

Влизането на Емил Гъргоров на почивката даде стимул на Локото. В 53-ата минута халфът се освободи от играч на армейците и центрира отлично към Преслав Йорданов, който след изстрел с глава не остави шанс на Якуб Дивиш - 1:0 за Локомотив.

В 78-ата минута ЦСКА остана с 9 човека след заслужен втори жълт и респективно червен картон на Апостол Попов, който фаулира Даниел Генов.

Пет минути по-късно логичното се случи и столичните железничари вкараха втори гол. След добра атака отдясно топката бе подадена към елтон, който центрира успоредно на голлинията и Романов без проблем вкара на празна врата - 2:0 за Локомотив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ранко

    2 0 Отговор
    Блаво но Локомотив.Аз съм ЦСКА-р но се радвам за Локо.Защото в ЦСКА, сега има само дърти и куци коне.А Стойчо отдавна трябваше да си е тръгнал от клуба.Има толкова млади и кадърни момчета в школата на юношите,а той все купува тези цигани недоказани и дърти.Браво Локо....
  • 2 lpg

    1 0 Отговор
    До като се научат че се играе а не се лежи на име на отбор ........... и закоравели "топ" играчи които си мислят че всичко им е позволено ще е така(Принцип и аз съм от ЦСКА)
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    ludogorec zagubi zachto pri visokia koeficient icska da яйуne zagubi
  • 4 ами да

    1 1 Отговор
    двата мача в ловеч и днес са нагласени. станат ли спонсори разни .бет-ове, ще гледаме доста такива мачове.
    фугболът отдавна отстъпи на парите..носещи огромни печалби.
  • 5 локо

    0 0 Отговор
    Браво на Гигов.
  • 6 роки2

    0 0 Отговор
    няма такива плужеци кат тия от ЦСКА