2 Март, 2015 12:30 615 0

Надал грабна трофея в Буенос Айрес

  • надал-
  • трофея-
  • буенос айрес-
  • рекорд

Испанецът счупи поредния рекорд

Надал грабна трофея в Буенос Айрес - 1
Снимки: БТА

Бившият номер 1 Рафаел Надал се поздрави с трофея в Буенос Айрес след победа на финала над представителя на домакините Хуан Монако с 6:4, 6:1.

Началото на мача се забави заради дъжд. След това интрига в срещата имаше само в първия сет, който Надал взе с 6:4, след като направи първия пробив в седмия гейм. Втората част започна с пробив за Надал, който до края даде само гейм на съперника и затвори мача за 88 минути игра.

"Бях подготвен много добре за този турнир, затова очаквах да спечеля", каза Надал.

Припомняме, че титлата в Буенос Айрес е първа за испанеца от близо девет месеца насам. За последно Рафа спечели Ролан Гарос миналата година.

С успеха си, Рафа вдигна 46-и трофей на червени картове, с което изравни рекорда на аржентинеца Гийермо Вилас, който гледаше от трибуните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА