Last news in Fakti

2 Март, 2015 20:00 1 191 0

Жервиньо: Още имаме шансове за скудетото

  • рома-
  • жервиньо-
  • ювентус-
  • серия а-
  • скудето

Рома е на 9 точки зад лидера Ювентус

Жервиньо: Още имаме шансове за скудетото - 1
Снимка: БТА/ AP

Футболистът на Рома Жервиньо заяви, че „вълците” все още имат шансове да спечелят титлата в италианското първенство, въпреки че изостават с 9 точки от лидера Ювентус.

„На 9 точки сме зад Юве, но не всичко е решено. Всичко може да се случи до края, ще се борим с всички сили за скудетото”, заяви Жервиньо пред Gazzetta dello Sport.

Тази вечер Рома приема лидера в калчото в дербито от 25-ия кръг на Серия А. „Вълците” са записали шест равенства в последните си седем мача в първенството и задължително ще гонят трите точки, ако искат да запазят шансове за трофея.

От началото на сезона Жервиньо е изиграл 16 мача за Рома в Серия А, като има два гола и три асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА