Last news in Fakti

9 Март, 2015 16:27 1 221 2

Димитър Пенев: Нов да бие дузпа. Това и по телевизията не съм го виждал

  • димитър пенев-
  • дузпа-
  • цска

Стратегът е сигурен, че ЦСКА ще излезе от кризата

Димитър Пенев: Нов да бие дузпа. Това и по телевизията не съм го виждал - 1
Снимка: БТА

Легендата на ЦСКА и българския футбол  Димитър Пенев говори кризата в „червения“ клуб.

От подновяването на сезона в А група тимът на Стойчо Младенов регистрира две загуби от отборите на Локомотив София и Берое, като все още не е реализирал гол. Все пак Пенев изрази своята сигурност за това, че екипът на Младенов ще успее да върне „армейците“ на победния  път и че все още е рано да се говори за решаване в борбата за титлата.  Пред „Меридиан мач“ той заяви:

„След като Берое ни победи, значи е било заслужено. И победата  с половин на нула си е победа. ЦСКА също имаше някои възможности, но не ги реализира. Нашите играчи има качества, но имат нужда от още време, за да ги разкрият. Не мога да разбера защо се разправят по между си на терена, а не вземат да спечелят едно единоборства да речем.

Как може нов футболист да бие дузпа и то в толкова решителен момент? Това не съм виждал и по телевизията. Николич за първи път играе на „Армията“, а му се дава да бие толкова важна дузпа.
Още е рано да се говори кой ще стане шампион. Има много мачове и всичко може да се случи. Аз знам, че Стойчо и неговият екип ще успеят да оправят нещата.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ристо

    3 0 Отговор
    Чичо Митко,ти си велик!
  • 2 мент

    2 0 Отговор
    Що подсказваш бе Пена, да не си мислиш, че някой ще се сети, ЗАЩО НОВ БИЕ ДУЗПАТА?! Алъш-вериша във футбола е същия, като при автоджамбазите, мандрите, митниците и спортния тотализатор! Като искаш да изпуснеш дузпа, слагаш онзи, който би могъл да я изпусне!