Last news in Fakti

11 Март, 2015 18:59 1 045 0

Пазят Бербатов за мача с Арсенал

  • бербатов-
  • бастия-
  • арсенал-
  • монако-
  • шампионска лига-
  • титуляр

Треньорът на монегаските Жардим иска да запази българина свеж за Шампионската лига

Пазят Бербатов за мача с Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР
Нападателят на Монако Димитър Бербатов ще седне на пейката в следващия кръг в Лига 1. Причината е, че наставникът на "монегаските" Леонардо Жардим иска да запази българина свеж за тежката битка срещу "Арсенал" в Шампионската лига, пише L'Equipe, цитиран от Стандарт.

Монако приема Бастия в двубой от 29-ия кръг на френския шампионат в петък, а по всяка вероятност Бербо няма да бъде титуляр. В средата на следващата седмица "монегаските" са домакин срещу Арсенал в четвъртфиналния реванш. В първия мач в Лондон Монако спечели с 3:1, а именно Бербатов вкара второто попадение за своя тим.

Бербо определено има нужда от малко почивка. Той е играл във всеки мач на тима си в последния един месец, а "монегаските" играят по два двубоя на седмица.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА