Last news in Fakti

23 Март, 2015 06:30 898 0

Прогноза на деня: Сан Мартин - Бока Хуниорс

  • аржентина-
  • прогноза на деня-
  • бока хуниорс-
  • сан мартин
Прогноза на деня: Сан Мартин - Бока Хуниорс - 1
Снимка: БТА/АР

Днешната "Прогноза на деня" идва за мач от Южна Америка. Аржентинското първенство се характеризира със силни страсти, интересни мачове и неочаквани резултати. Екипът на Факти.бг подбра за Вас една от срещите от аржентинската Примера.

Двубоят между Сан Мартин и Бока Хуниорс е от 6-тия кръг на първенството. Във временното класиране домакините са на 18-ата позиция, докато Бока е на второто място. В срещите помежду си, които са 6, грандът има 5 победи като е допуснал само едно равенство и едно поражение. Но последните два мача между тимовете Сан Мартин достига до 1:1 и побеждава със сензационното 6:1. 

Бока от своя страна е в отлична форма и в последните си 6 мача има едно единствено равенство. Тимът върви уверено и в Копа Либертадорес, където заема първото място в групата си. 

Прогнозата на екипа на Факти.бг е за резултат Под 2.5 гола. Коефициентът за това е около 1.6. По-уверените играчи могат да потърсят и победа за Бока Хуниорс, което е със ставка около 1.7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА