Last news in Fakti

23 Март, 2015 17:00 1 424 0

Суарес вкара най-важния си гол

  • луис суарес-
  • барселона-
  • луис енрике

Попадението му срещу Реал (М) реши последното Ел Класико

Суарес вкара най-важния си гол - 1
Снимка: АП/БТА

Острието на Барселона Луис Суарес остана изключително доволен от гола си във вратата на Реал Мадрид, с който бе решено и вчерашното дерби между двата испански колоса.

"Вкарах най-важния си гол за Барса до момента", коментира за ТV3 уругваеца, който се разписа в 56-ата минута за крайното 2:1.

"В съблекалнята сме много щастливи. Знаехме, че това е повече от важен мач. Остават много срещи от Примера и титлата все още е доста трудна за спечелване. Нужно е да се възползваме от тази добра преднина пред Реал Мадрид и да не я изпускаме", каза още уругвайският нападател.

Старши-треньорът на "каталунците" Луис Енрике също остана много очарован от представянето на нападателя си.

Суарес направи много добър мач и през двете полувремена. Затова платихме толкова, колкото и да сме платили, за него. Доволни сме, че Луис се превръща във важен играч, както и от това, което дава на отбора ни", заяви с усмивка Енрике.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА