Last news in Fakti

29 Март, 2015 17:00 796 0

Пери: Детската ми мечта се сбъдна

  • джо пери-
  • мечта

Ветеранът спечели първата си голяма титла в Банкок

Пери: Детската ми мечта се сбъдна - 1
Снимка: Wikipedia

40-годишният английски състезател по снукър Джо Пери дочака своя момент и спечели първата ранкинг титла в 24-годишната си професионална кариера. Ветеранът победи с 4:3 фрейма Марк Уилямс на финала на турнира Players Championship в Банкок и се поздрави с трофея от надпреварата.

"Преследвам това постижение през целия си живот, призна Пери след успеха си. - Играя снукър от 12-годишен и всичко, което съм искал, е да спечеля голяма титла. Когато загубих с 9:10 на Wuxi Classic, реших, че това е бил моят шанс. След това мислех само и единствено как да се подготвя възможно най-добре.", допълни той.

"С Марк сме добри приятели и самият факт, че на финала играх срещу един от любимите ми състезатели и успях да го победя, е своеобразна черешка на тортата. Феновете бяха брилянтни, въобще публиката бе чудесна през цялата седмица, завърши Джо Пери.

Следващият турнир за Пери и Уилямс е Откритото първенство на Китай, което започва следващата седмица. Това е и последният турнир преди първенството на планетата в Шефилд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА