1 Април, 2015 12:57 754 0

Йоканович и Мурсия последна пречка пред лиценза

  • левски-
  • славиша йоканович-
  • пепе мурсия-
  • лиценз-
  • "а" група

Сините“ имат да изплащат още задължения към бившите треньори на отбора

Йоканович и Мурсия последна пречка пред лиценза - 1
Снимка: БТА

Левски ще трябва да „трепери“ още, тъй като спасението на лиценза им за „А“ група е все още под въпрос. Независимо от факта, че от клуба  направиха най-важната стъпка и предадоха документацията си към футболния съюз навреме, Левски ще трябва да се издължи на двама от бившите си старши-треньори, а именно Славиша Йоканович и Пепе Мурсия, предаде „24 часа“.

Вчера левскарите са направили поредната разплащателна вноска по посока Йоканович и вече са изплатили на 30% дължимото на сръбския специалист, което се равнява на по малко от 20,000 евро от общите 50,000. Проблемът пред „сините“ е, че Йоканович си иска цялата дължима сума и ако не я получи, лицензът на Левски "виси".

Почти същият е случая и с испанеца Пепе Мурсия, където според непотвърдена информация, Левски също са се опитали да получат отсрочка, плащайки други 30% от дължимите му 40,000 евро.

Така, наред с Йоканович и Мурсия, последната пречка за лиценза на Левски са и няколко бивши играчи на клуба, към които също се дължат известни суми и неустойки. Това са Аймен Белаид, Кевин Бру и Криастиан Наумовски, а други, като Валери Божинов, Орлин Старокин и Мирослав Иванов проявиха снизходителност към бившия си тим и отложиха претенциите си за по-добри финансови времена като дори не сключиха договори.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА