Last news in Fakti

3 Април, 2015 15:50 1 949 3

Радостин Василев: Мошеникът вече го няма в ЦСКА

  • цска-
  • радостин василев-
  • отбор

Бившият юрист на червените щастлив от напускането на Александър Томов

Радостин Василев: Мошеникът вече го няма в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев изрази своето удовлетворени от оттеглянето на Александър Томов от клуба.


В своята страница във „Фейсбук“ Василев заяви, че негови клиенти, които водят дела срещу ЦСКА са готови да ги преустановят, за да може клубът да вземе лиценз. Той определи Александръ Томов като мошеник, който се крие зад клубната емблема. Ето го и пълното съобщение на Василев:

„Една година и осем месеца тежка и неравна битка с мошеника, криещ се зад клубната емблема. Една година и осем месеца плюнки, клевети и обиди срещу мен и срещу хора, които само са помагали на ЦСКА. Една година и осем месеца мъка за ЦСКА и просто съществуване, обвито в мъгла и кухи обещания. Днес мошеникът вече го няма. Скоро и кликата му няма да я има. Смятам войната за спечелена и пожелавам успех на новите ръководители на най-великия клуб в България. Чест и голяма отговорност е да ръководиш този клуб. Заявявам готовност за всякакви компромиси на клиентите ми към ЦСКА в името на спасяване на лиценза на клуба. Декларирам, че прекратявам всички лични дела срещу клуба, защото знам, че зад клеветите не стои ЦСКА, а мошеника и кликата му, криещи се зад емблемата.
 
САМО ЦСКА!!!“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Ми похвално, ама ако четеш между редовете какво излиза - че заведените от него и негови кленти дела са рискували съществуването на ЦСКА....егати цесекаря
  • 2 BENZ

    0 0 Отговор
    chorbata se utarva ot edna balha
  • 3 glo

    0 0 Отговор
    дреме му на някой за селските ви отборчета :))