Last news in Fakti

4 Април, 2015 11:59 773 0

Сан Антонио отново победи в НБА

  • сан антонио-
  • денвър-
  • победа-
  • серия-
  • нба

Шампионите на НБА навлизат във все по-добра форма в най-важната част от сезона

Сан Антонио отново победи в НБА - 1
Снимка: БТА/АР
Баскетболистите на Сан Антонио Спърс продължават да творят история и да показват, че са истинска епоха в НБА. Тази нощ Шпорите стигнаха границата от 50 победи за 16-и пореден сезон, след като се наложиха със 123:93 у дома срещу Денвър. Поредицата на тексасци е рекордна в историята, като втората най-дълга такава серия принадлежи на ЛА Лейкърс, но е от 12 сезона в периода 1980-1991.   

„Помислете си добре. Много бракове не продължават 16 години. Те са заедно толкова дълго време и въпреки напрежението не са си омръзнали. Това е невероятно постижение“ коментира анализаторът на ESPN Джеф ван Гънди. 

Дани Грийн наниза 21 точки за победителите, като стрелбата му от тройката бе 6 от 6. Кауай Ленърд добави 20, като 15 от тях дойдоха в първата четвърт, която завърши 45-25 за домакините. 

„Те са като стария Майк Тайсън. Излязоха от ъгъла и започнаха да раздават юмруци. Ако оцелееш е добре, но ако не успееш, тогава ще имаш големи проблеми“ заяви треньорът на Нъгетс Мелвин Хънт. 

С успеха балансът на Сан Антонио се подобри до 50-26, с което тимът се изравни с 5-ия в конференцията ЛА Клипърс, а и втория и третия в подреждането – Хюстън и Мемфис не са далеч със своите показатели от 52-24.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА