Last news in Fakti

5 Април, 2015 09:33 984 0

Стреляха по автобуса на Фенербахче

  • фенербахче-
  • стрелба-
  • автобус-
  • трабзон-
  • пушка

Шофьорът е ранен и е в болница, играчите не са пострадали

Стреляха по автобуса на Фенербахче - 1
Снимка: Fenerbahce.org

Неизвестни лица стреляха по автобуса на турския гранд Фенербахче, предаде местното издание Anadolu Agency.

Инцидентът е станал в провинция Ризе. Играчите на един от най-титулуваните тимове в страната са пътували към летището в град Трабзон, за да се приберат в Истанбул след победата с 5:1 над Ризеспор като гост.

По автобуса е била открита стрелба с пушка. Шофьорът на возилото е бил ранен и откаран веднага в болница. Според медиите в Турция футболистите на Фенербахче са невредими.

Hürriyet съобщава, че играчите са били откарани до летището с брониран автобус, след което са били качени в частен самолет.

Губернаторът на окръг Трабзон  Абдулджелил Йоз първоначално смяташе, че автобусът е бил атакуван с камъни, но след това заяви, че с стреляно с оръжие по возилото.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който е фен на Фенербахче, се е свързал с местните власти, за да бъде информиран за инцидента. Фенове на тима пък чакаха своите любимци на летището, за да ги посрещнат.

Фенербахче заема първата позиция във временното класиране на турското първенство с актив от 56 точки. Галатасарай и Бешикташ, които са и с мач по-малко, имат съответно по 55 и 54 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА