Last news in Fakti

5 Април, 2015 21:32 877 0

Балъков похвали своите след победата

  • литекс-
  • ботев пловдив-
  • балъков-
  • попов

Доволен съм от резултата, заяви треньорът

Балъков похвали своите след победата - 1
Снимка: БТА
Треньорът на Литекс Красимир Балъков изрази задоволството си от победното 1:0 над Ботев в Пловдив.

"Искам да кажа похвални думи за мъжката игра на двата отбора и похвала за публиката, която днес видях. Просто феновете са невероятен помощник на Ботев и много коректни хора. Затова им благодаря. Доволен съм от резултата. Независимо по какъв начин я постигнахме за нас тази победа беше много важна. Трудно мога да кажа за отменения гол на Ботев. Аз съдийски решения не коментирам. Ако не е било засада, съжалявам за ситуацията, но съдията взема решенията. Ние имахме ситуации и преди гола и те имаха също".

"Не мога да кажа дали отмененият гол на Ботев им повлия отрицателно. Днешните спечелени три точки са много важни, но ме радва характера на моите футболисти. Показаха мъжка игра на този стадион, където отскоро никой не беше побеждавал. Заслужена победа", заяви Бала.

Авторът на единственото попадение в мача - Страхил Попов, също коментира събитията в "Коматево".

"Важна победа за нас. Една такава победа, срещу който и да е съперник, е важна. Играта не беше от най-високо ниво, но най-важна е победата. В началото приложихме агресия и преса, но после публиката на Ботев, която е много добра, им даде сили, а някои от нашите момчета сякаш се дръпнаха. На почивката си казахме, че трябва да търсим гол, който може да се окаже решаващ. Всяка победа навън дава самочувствие на младите футболисти и на целия отбор", заяви Попов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА