Last news in Fakti

11 Април, 2015 20:29 930 0

Батков намекна: Съдията ни поряза!

  • батков-
  • левски-
  • славия-
  • съдия-
  • дузпа-
  • претенции
Батков намекна: Съдията ни поряза! - 1
Снимка: БТА
Президентът на Левски Тодор Батков нападна главния съдия Георги Кабаков и Венцеслав Стефанов след загубата с 0:1 от Славия. Претенциите на „сините” са свързани с нарушение при головата атака на Славия, както и за неотсъдена дузпа за фаул срещу Луис Педро в заключителните минути на срещата.

„Нека бъдем по-смирени. Колкото до мача – ние доказахме, че можем много повече както се видя в Разград. Що се отнася до съдията, той не повлия върху резултата. Може би се уплаши, че ще застраши оставането на най-стария клуб в А група.“

„Отборът показа, че може много повече. Да, има закъснели заплати, ниска мотивация. Сега наближаваше дербито и колегата Венци си пусна хайвера. Реферът остави много свободна игра, видя се и фаулът срещу Гикевич при техния гол. Левски не заслужаваше да победи, но и не заслужаваше да загуби“, започна Батков, като не пропусна да поздрави всички левскари с Великденските празници. След това той припомни, че Кабаков ръководи и загубата на „сините” с 1:3 от Славия през декември.
 
„Предният мач, когато паднахме тук, пак го свири Кабаков. Сега той стана левскар. Смешна работа! Но не искам с никого да се заяждам. Днес е голям празник, преди няколко часа се запали Благодатния огън”, каза Батков, след което коментира и проблема около вземането на лиценза.
 
„За лиценза в А група не виждам проблеми, колкото до евролиценза има една сума, която по мои сметки е около 500 хиляди. Искам да уверя, че кампанията Левски е твой ще продължи с пълна сила след празниците. Не се отказвам от обявеното, всеки е добре дошъл да помогне и да сподели съдбините на любимия клуб. Хората мислят, разбирам – не е маловажно как ще разрешим проблема с лиценза, както и как ще играем в реванша срещу Лудогорец за Купата.“
 
„Ние сме известни с това, че не мамим никого. От 7-8 месеца имаме проблеми със заплащането. Не, не говоря за бойкот на футболистите. Съвсем други са уверенията на капитана и треньора. Аз имам отговорност към Левски – това е съдба и обществена ангажираност. Неприятно е, но съм убеден, че с помощта на всички ще излезем от ситуацията”, завърши Батков.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА