Last news in Fakti

12 Април, 2015 09:42 4 155 3

Венци Стефанов: Батков явно е наясно с рибните култури

  • славия-
  • левски-
  • венцеслав стефанов-
  • тодор батков

Бихме ги по случай стогодишнината от първия мач, заяви Стефанов

Венци Стефанов: Батков явно е наясно с рибните култури - 1
Снимка: БТА

„Батков  явно е наясно с рибните култури и кога рибата си хвърля хайвера. Не искам да слизам до това ниво. Когато загубиш, е нормално да се държиш човешки”, заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

Босът на „белите” отговори на Тодор Батков, който след вчерашната победа на Славия над Левски (1:0) заяви, че президентът на домакините е повлиял на отсъжданията на главния рефер.

„По-смешни претенции не съм чувал. Това е като вица с космонавта и кривата ракета. Голът вкара 33-ти номер в 33-ата минута, в 33-ата секунда, навръх Великден. Христовата възраст е на 33 години. Тези, които са по-лицеприятни на Господ, им се усмихна щастието. Славия е създал Левски, за да има с кого да играе”,  заяви Стефанов пред Канал 3.

„Бихме ги по случай стогодишнината от първия мач. Били сме ги и преди 100 години, ще ги бием и сега, когато си решим”, каза още Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 черно море оле оле

    1 0 Отговор
    Венци къде ще ги биеш уевски бе те изпадат тая година при аматьорите хахахаха хахахаха хахахахаха хахахахахаха хахахаха хахахах а



  • 2 Само Лудогорец

    1 0 Отговор
    Мина времето,когато Слабия лягаше и на Левски и на ЦСКА по нареждане "отгоре".
  • 3 сн 2222

    0 0 Отговор
    Венци - ти си голям пич! Поздравявам те горещо за успехите ти със Славия и за чувството ти за хумор.Пожелавам ти дълги години успехи и здраве!