Last news in Fakti

14 Април, 2015 16:11 932 0

Раул: Забравете Роналдо, Модрич ще "блесне"

  • раул-
  • шампионска-
  • лига-
  • реал мадрид-
  • атлетико мадрид-
  • модрич-
  • роналдо
Раул: Забравете Роналдо, Модрич ще "блесне" - 1
Снимка: БТА/АР

Футболистът на Ню Йорк Космос Раул Гонсалес сподели мнението си относно тазвечершния четвъртфинален мач от Шампионската лига между отборите на Атлетико (Мадрид) и Реал (Мадрид). Бившата легенда на „белия балет“ заяви пред L'Equipe, че очаква много оспорвана  и напрегната среща на „Висенте Калдерон“.

„Мисля си, че звезди като Роналдо, Бензема, Бейл, Арда Туран и Коке ще са с важно значение  за изхода на двубоя, но ключът към успеха на Реал ще бъде Лука Модрич. Всички сме напълно наясно с голямата празнина, която бе създадена от неговата контузия, но ако Атлетико не успеят да „отворят“ мача, а това е много вероятно, то качествата на Модрич ще изпъкнат и той ще бъде безценен.“ - сподели Раул.

„Ще бъде доста интересно. Мисля, че ще се получи интензивен мач, тъй като Атлетико определено ще искат да си отмъстят за загубата на финала през миналогодишната кампания. Разбира се, че ще искам Реал да прожължат напред, но това е може би най-трудният за прогнозиране четвъртфинал от всички. Шансовете са 50 на 50.“ - заключи легендарният футболист. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА