Last news in Fakti

19 Април, 2015 20:46 875 0

Тотнъм догони Ливърпул с победа над Нюкясъл

  • тотнъм-
  • нюкясъл-
  • ливърпул-
  • ериксен-
  • хари кейн-
  • премиършип

„Шпорите“ надделяха над Нюкясъл като гости с 3:1

Тотнъм догони Ливърпул с победа над Нюкясъл - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Тотнъм победи като гост Нюкясъл в мач от 33-тия кръг на Английската висша лига с 3:1. По този начин лондончани изравниха „мърсисайдци“ по точки в битката за челните места, след като и двата тима имат по 57 до момента, но „червените“ са с мач по-малко.

Насер Шадли откри за Тотнъм след 30 изиграни минути на „Сейнт Джеймсис Парк“, като това се оказа и единственото попадение преди почивката.

Само 18 секунди след подновяването на играта обаче Нюкасъл заличи аванса на гостите с гол на Колбек. Ситуацията обаче се оказа доста спорна, защото футболист на свраките бе в положение на засада, която не бе маркирана от съдийската бригада.

Грешката не попречи на концентрацията на „шпорите“, които с две нови попадения възстановиха преднината си. Първо Кристиан Ериксен вкара за 2:1 в 53-тата мнута, а след това се разписа и правещият фурор този сезон – Хари Кейн, като това бе 30-ти гол във всички турнири за национала на Англия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА