Last news in Fakti

24 Април, 2015 12:01 1 395 0

Галин Иванов с призив към феновете на ЦСКА

  • цска-
  • иванов-
  • силва-
  • фенове

Призовавам феновете да спрат с хокането след всеки мач, заяви треньорът на ЦСКА

Галин Иванов с призив към феновете на ЦСКА - 1
Снимка: БТА
Треньорът на ЦСКА Галин Иванов даде брифинг пред медиите на стадион „Българска армия“ след днешната открита тренировка на „червените“. Специалистът коментира ситуацията с Тони Силва, който искаше да напусне. Иванов изрази надежда, че положението в клуба ще се подобри и шеговито спомена за схема на игра с четирима нападатели и картотекиране на Владимир Манчев.
 
„Първата реакция на Тони Силва беше, че иска да напусне след инцидента. Говорихме сериозно и в крайна сметка той промени решението си. Като цяло той доста се е променил. Донякъде го оправдавам, а до някъде – не. Ако продължава така, със сигурност ще разчитам на него,“ разясни Галин Иванов.
 
„Не е важно, че сме получили заплати. По-важно е обстановката в отбора да е нормална, тъй като не се работи лесно, когато футболистите са в трудно психологическо състояние. Говорих с Манджуков за бъдещето на клуба. Надявам се положението да се подобри“, обяви треньорът на ЦСКА.
 
„Мисля да излезем с четирима нападатели. Може да картотекираме дори и Владимир Манчев“, коментира шеговито Иванов по темата за схемата на игра.
 
„Благодаря на феновете за подкрепата. Надявам се занапред да продължат в същия дух, защото за нас това е от голямо значение. Призовавам ги обаче да спрат с пукането на гуми и хокането на футболистите след мач. Това не помага. В съблекалнята говорим за обединение, а след това излизаме и виждаме спуканите гуми на колата на Тони Силва. Наистина се надявам привържениците да се вслушат в моите думи", добави специалистът.
 
Както е известно, в неделя (26 април) от 20:00 часа ЦСКА гостува на Литекс в мач от 27 кръг на „А“ група. Двубоят ще бъде ръководен от съдията Станислав Ставров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА