Last news in Fakti

24 Април, 2015 12:28 821 0

Стоев: Не трябва да прегаряме с Лудогорец

  • лудогорец-
  • стоев-
  • левски-
  • резерви-
  • марек

Треньорът на Левски ще пусне резервите срещу Марек

Стоев: Не трябва да прегаряме с Лудогорец - 1
Снимка: БТА
Треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви по повод престоящия реванш от полуфиналите за Купата на България с Лудогорец, че прегоряването е лош съветник. Двата отбора се изправят един срещу друг в сряда на стадион „Георги Аспарухов“, като първата среща в Разград завърши 0:0. Това е мачът на годината за „сините“, тъй като само през този турнир могат да се класират за участие в Лига Европа.
 
„Не се притеснявам от нищо. В момента обстановката е спокойна. В дните преди мача обаче смятам, че най-важно ще бъде да овладеем емоциите. Искаше ми се да играем в първата шестица и съответно да имаме доста големи двубои под напрежение“.
 
„За съжаление обаче, това не се случи и сега ще трябва да се справим с еуфорията, защото емоциите и прегоряването е твърде лош съветник“, каза Стоев пред „Меридиан мач“.
 
Той разкри, че ще пусне част от резервните си футболисти за утрешното гостуване на Марек в „А“ група. Сблъсъкът започва от 17:00 часа.
 
„Идеята ми е не да съхранявам силите на футболистите, защото са уморени, а по-скоро се притеснявам от ужасния терен на „Бончук“. В Дупница се играе много тежко и е нормално да вземем мерки. Настроението в отбора е нормално. Всички искат да се представят добре, въпреки проблемите. Старая се да ги накарам да гледат сега към Марек, а едва след това да обърнем поглед към Лудогорец“, каза още спецът.
 
Накрая той даде да се разбере, че вече не му се говори за финансовата криза на „Герена“.
 
„Разбирам интереса, но за това трябва да питате шефовете. Обърнете се към Иво Тонев, към Георги Иванов. Аз все пак отговарям за спортно-техническите неща в клуба, а не за финансиране. Уморих се да обяснявам за играчите. Ние вече сме свикнали да работим в тази обстановка. Все пак, тези проблеми не са от вчера или днес. Те са от месеци. Продължаваме да се надяваме, че нещата ще се оправят. На този етап обаче раздвижване по въпроса няма“, завърши шампионът с Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА