Last news in Fakti

25 Април, 2015 16:54 894 0

Гюндоган в Манчестър Юнайтед от следващия сезон

  • манчестър юнайтед-
  • илкай гюндоган-
  • борусия дортмунд-
  • трансфер-
  • матс хумелс-
  • томас тухел

Трансферът ще е на стойност 30 млн. евро

Гюндоган в Манчестър Юнайтед от следващия сезон - 1
Снимка: БТА/АР

Централният полузащитник на Борусия (Дортмунд) Илкай Гюндоган ще премине в английския Манчестър Юнайтед от следващия сезон, споделиха от Sky Sports. Цената, която „червените дяволи“ ще платят за плеймейкъра ще бъде 30 млн. евро, като вече трансферът се счита за сигурен.

Новият старши-треньор на отбора от „Сигнал Идуна Парк“ Томас Тухел също е дал съгласието си и по този начин 24-годишният футболист ще премине в редиците на тима от „Олд Трафорд“ още от лятото.  Това по всяка вероятност ще накара вицешампионите на Германия да задържат на всяка цена капитана си Матс Хумелс, който също е желан от Юнайтед.

Според немските медии информацията ще бъде официално потвърдена до дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА