Last news in Fakti

7 Май, 2015 12:56 805 0

Ювентус ще задържи Пол Погба

  • ювентус-
  • пол погба-
  • джузепе марота-
  • масимилиано алегри

Интерес към Погба има от много европейски отбори

Ювентус ще задържи Пол Погба - 1
Снимка: БТА/ AP

Генералният директор на Ювентус Джузепе Марота заяви, че целта пред клуба за идното лято е да задържи една от звездите на тима Пол Погба.

Името на френския полузащитник е свързвано с някои от най-големите клубове на Стария континент, сред които ПСЖ, Реал (Мадрид) и Барселона.

„Целта ни не е да отслабим състава, а да го подсилим. Погба е футболист, който искаме да задържим, а не да продадем“, заяви Марота пред Mediaset.

Той коментира и ситуацията с треньора Масимилиано Алегри, под чието ръководство „бианконерите“ правят изключителен сезон.

„Старата госпожа“ спечели титлата в италианското първенство за четвърти пореден път, класира се на финала в Копа Италия, а освен това е близо и до финал в Шампионската лига.

„Подновяването на договора му е формален акт. След като приключим сезона, ще седнем на една маса с него и ще говорим. Алегри свърши великолепна работа“, заяви Марота. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА