10 Май, 2015 17:38 680 0

Агуеро поведе Сити към разгром над КПР

  • манчестър сити-
  • агуеро

Шампионите вкараха 6 гола и подариха билет за Чемпиъншип на противниците си

Агуеро поведе Сити към разгром над КПР - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Манчестър Сити бе безапелационен днес и разби тима Куинс Парк Рейнджърс с 6:0 при домакинството си от 36-я кръг от Висшата лига на Англия.

Аржентинската звезда на тима Серхио Агуеро откри резултата след само четири минути игра, след като отбраната на КПР. му позволи да нахлуе в наказателното поле и отблизо да прониже Робърт Грийн.

В 32-ата минута Александър Коларов удвои с втория си гол за сезона, който бе точно копие на първото му попадение, паднало точно по същия начин срещу Астън Вила. Сърбинът преодоля стената на съперника от фаул и прати топката в мрежата на Грийн с прекрасно изпълнение на фаул.

След почивката Агуеро отбеляза за 0:3 в 50-ата минута, а в 65-ата оформи своя хеттрик от дузпа, след като Мат Филипс фаулира Давид Силва в наказателното поле.

В 70-ата минута аржентинският нападател подаде към Джеймс Милнър, оставяйки го на празна врата да се разпише за 5:0 в полза на домакините.

Крайното 6:0 оформи Давид Силва в 87-ата минута, преодолявайки вратаря Робърт Грийн.

Поражението остави Куинс Парк Рейнджърс на последното 20-о място в класирането с 27 точки. Ман Сити пък е втори със 73.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА