20 Май, 2015 09:28 575 0

Везенков с пореден силен мач за Арис

  • везенков-
  • арис-
  • аек-
  • баскетбол

Българинът бе най-резултатен при успеха със 79:68 срещу АЕК

Везенков с пореден силен мач за Арис - 1
Снимка: БТА/АР
Отборът на Арис, с българския национал Александър Везенков в състава си, се класира за полуфиналните плейофи на гръцкото първенство по баскетбол за мъже. 
 
Арис победи гостуващия АЕК Атина със 79:68 (19:24, 19:12, 25:14, 16:18) точки и спечели с 2:1 четвъртфиналната серия. 19-годишният Везенков започна в титулярната петица и беше най-резултатен с 15 точки. 
 
Той добави 5 борби, 1 асистенции и 3 отнети топки за 30 минути. Двубоят беше прекъснат за около 40 минути в началото на третата част заради хвърлени предмети от феновете към пейката на домакините. На полуфиналите Арис ще се изправи срещу победителя от двойката Олимпиакос - Коройвос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА