Last news in Fakti

20 Май, 2015 09:58 820 0

Антонио Касано: Меси е като Федерер

  • касано-
  • сравнение-
  • меси-
  • федерер-
  • роналдо-
  • надал

Според италианския футболист Роналдо приличал на Надал

Антонио Касано: Меси е като Федерер - 1
Снимка: БТА/АР
Дни след като Алесандро Дел Пиеро направи аналогия между най-големите звезди в тениса и футбола за този век, същото стори и неговият сънародник Антонио Касано. За разлика от Дел Пиеро обаче, Касано беше доста по-конкретен и сравни Кристиано Роналдо с Рафаел Надал, докато Лионел Меси беше поставен в една категория с Роджър Федерер.

"Меси е най-великият футболист в историята. Мнозина казват, че Диего Марадона е направил повече на световни първенства, но тогава времената бяха различни", започна Касано пред "Италия 1".

"Лео е най-добрият и затова кръстих сина си на него. Той и Роналдо са двама велики футболисти, но са различни. Ако трябва да ги сравня, Роналдо е като Надал, докато Меси е Федерер във футбола", добави Касано.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА