Last news in Fakti

20 Май, 2015 15:15 814 0

Хамилтън преподписа с Mercedes до 2018 година

  • mercedes-
  • люис хамилтън-
  • преподписа-
  • договор-
  • формула 1

Британецът сподели, че е много щастлив в отбора

Хамилтън преподписа с Mercedes до 2018 година - 1
Снимка: БТА/АР

Двукратният световен шампион във Формула 1 - Люис Хамилтън разсея всякакви слухове относно своето бъдеще и преподписа договора си с настоящия си клуб Mercedes AMG Petronas, разкри Autosport. Това значи, че британецът ще остане в тима поне до 2018 година.

"Mercedes е моят дом и няма как да съм по-щастлив от факта, че ще остана тук още три години. Това е отбор, в който всички са отдадени състезатели - от борда на директорите хората в пит-стопа. Колата, която карам в момента, е най-добрата, която съм карал в цялата си кариера. Страхотно е излизаш на пистата, борейки се за победа всяка седмица." - сподели Хамилтън.

"Mercedes-Benz започнаха да ме подкрепят още през 1998 и съм много горд, че с настоящия договор ще направя 20 години в отбора." - заключи пилотът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА