Last news in Fakti

20 Май, 2015 19:25 987 0

Десаи: Ако Погба иде в Манчестър Сити, ще е само заради пари

  • марсел десаи-
  • пол погба-
  • трансфер-
  • слухове-
  • манчестър сити-
  • пари-
  • реал (мадрид)

Френската легенда не одобрява евентуален трансфер на младока при гражданите

Десаи: Ако Погба иде в Манчестър Сити, ще е само заради пари - 1
Снимка: БТА/АР

Бившата легенда на Милан и Челси - Марсел Десаи посъветва Пол Погба да брои трофеите, а не парите, когато трябва да решава бъдещета си кариера. Французинът, световен шампион от 1998 година, смята, че единствената причина, поради която младия му сънародник би могъл да избере Манчестър Сити за свой нов отбор, са парите на "Етихад". 

"Ювентус са на финал на Шампионската лига, спечелиха и титлата в Серия "А". Защо, за бога, той би искал да напусне "бианконерите", ако не са лудите пари на някой богат клуб?" - зачуди се Десаи в интервю пред Goal.com. "Ако иде в Сити, ще е заради парите, ако отиде в Реал (Мадрид) ще е заради престижа. Реал са може би най-добрият вариант за него, а и стилът им на игра е атакуващ, което ще му подхожда" - заключи бившият бранител на "петлите".

Погба направи истински фурор в европейския и световен футбол след привличането си в Ювентус през 2012 година, когато напусна Манчестър Юнайтед. През 2013 година той спечели наградата Golden Boy, която се връчва на най-добрия млад футболист в Европа и бързо след това се превърна в най-желания трансфер на редица грандове от "Стария континент".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА