29 Май, 2015 18:29 785 0

Раул: Анчелоти направи много за Реал Мадрид

  • шампионска лига-
  • раул-
  • анчелоти-
  • реал мадрид-
  • уволнение

Той заслужава само благодарности за успехите си на Бернабеу, отбеляза легендата

Раул: Анчелоти направи много за Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР
Живата легенда на Реал Мадрид Раул Гонзалес Бланко обяви, че Карло Анчелоти заслужава едно голямо благодаря за всичко, което успя да постигне в "Кралския клуб", докато бе начело на тима. Именно кротичкият италианец завоюва десетата титла от Шампионската лига. Италианецът бе разкаран от Флорентино Перес, след като отборът имаше разочароваща кампания и не успя нито да спечели титлата, нито да стигне дори до финал на Шампионската лига.
 
"Никой не може да отрече, че Анчелоти свърши страхотна работа в Реал по време на престоя си в отбора", обяви Раул в интервю пред "Ас".
 
"Мисля, че той трябва да получи само благодарности за чудесната работа, която свърши", добави още нападателят на американския Ню Йорк Космос.
 
Реал успя да спечели Шампионската лита, титлата, Купата на краля и Суперкупата на Европа по време на престоя на специалиста, на "Сантяго Бернабеу".
 
"Когато приключиш сезона без спечелен трофей и си в отбор като Реал тези неща са нормални. Говоря за смяната на треньори, продажбата и покупката на футболисти. Все пак това е един изключително голям гранд", каза още той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА