Last news in Fakti

2 Юни, 2015 01:15 988 0

Стойчо Младенов: ЦСКА е донор, разграден двор

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • донор-
  • разграден двор-
  • интервю-
  • култово-
  • инджов-
  • манджуков

Бившият старши-треньор на армейците направи куп разкрития в култово интервю

Стойчо Младенов: ЦСКА е донор, разграден двор - 1
Снимка: БТА

Бившият старши-треньор на ЦСКА - Стойчо Младенов прекъсна няколкомесечното си медийно мълчание и разкри куп любопитни факти в подробно интервю пред TV7. Също така, "Екзекутора на Ливърпул" не спести възмущенията си от случващото се в клуба и гордостта си от шестте победи над вечния съперник Левски. Въпреки всичко той вярва, че "Господ ще накаже" всички "виновници", отговорни за състоянието на любимия му отбор.

Според Младенов сегашните собственици на клуба са едни от главните виновници за отнемането на лиценза на отбора и неизплащането на натрупаните дългове, по негови думи, възлизащи на над 22 млн. лева към различни лица и институции. Специалистът разкри че напускането му се дължи, благодарение на действията на Ивайло Манджуков и Петър Инджов, че всичко е било "интрига" с цел изгонването му от "Българска армия", защото е бил "неудобен" на новата управа.

"Бях предизвикан да направя това, което направих, със сълзи на очите. Двугодишният ми труд отиде по дяволите, а целта беше да се сринем и да не бъдем конкурентноспособни на Лудогорец. Много помия се хвърли по мен. Много критики има към мен, но ще им кажа едно, нека видят резултатите ми." - заяви Младенов.

"От години се води борба да се събори този клуб и да изчезне. Въпреки всичко, той отстоява. А това е клубът прославил най-много България и историята го доказва."

"Сегашните собственици не са пасивни, ами направо статични. ЦСКА стана донор на всички останали. ЦСКА е разграден двор. От ЦСКА излиза строгосекретна информация с лекота, за да се свърши работа на даден човек или медия. Това е аматьорско, подло и долно. Най-големите проблеми на ЦСКА са вътре в клуба. Вътрешни хора работят против интересите на ЦСКА. Когато бяхме първи и побеждавахме беше голямо плюене, а сега, когато ЦСКА загива е тишина и спокойствие." - продължи бившият наставник на "червените".

Видимо афектиран от тежкото положение на "Българска армия", Младенов не спря дотук и защити "спасителя" Александър Томов.

"Томов може да е добър, може да е лош, могат да го оплюват, могат да го изкарват всякакъв, но за мен той е един голям играч. И при него нямаше пари, но той ги намираше отнякъде и плащаше." - поясни той и сподели, че само през първата година след повторното му идване в клуба, Томов е погасил над 4 млн. лева задължения."

Въпреки всичко, Стойчо Младенов призна, че е горд и щастлив от успехите си през двете години работа в "Борисовата градина" и направи култово изказване по адрес на вечния съперник Левски, наричайки 100-годишнината на отбора "стойчомладенова годишнина".

"Много съм доволен и щастлив от работата, която извърших за тези две години. Радвам се, че влязох в историята на Левски и тези 6 поредни победи, нещо, което никой никога не е постигал преди това." - каза той.

Легендата на българския футбол отправи и  прочувствен призив към феновете на "армейците", който гласеше следното: "На феновете на ЦСКА шапка им свалям. Нека не отстъпват от принципите си. Нека бъдат взискателни така, както винаги. На предателите не трябва да прощават."

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА