2 Юни, 2015 17:44 543 0

Капитанът на ЦСКА: До дни ще има яснота около бъдещето на клуба

  • цска-
  • валентин илиев-
  • бъдеще-
  • лиценз-
  • яснота

В момента ЦСКА е без лиценз и не е ясно какви мерки ще предприеме ръководството

Капитанът на ЦСКА: До дни ще има яснота около бъдещето на клуба - 1
Снимка: БТА

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев заяви, че до няколко дни ще има яснота около бъдещето на клуба.

Вчера Апелативната комисия към Лицензионната комисия потвърди решенията за неиздаване на лиценз за тимовете на ЦСКА, Локомотив (София), Марек и Хасково.

„Ще трябва да изчакаме няколко дни, за да разберем отговора на въпроса какво е бъдещето на ЦСКА. Аз съм оптимист и вярвам, че клубът няма да изпадне в долните групи“, заяви Валентин Илиев пред журналисти.

„Винаги трябва да сме оптимисти. Каква ще е реалността и какви ще бъдат фактите – ще разберем след няколко дни. Аз продължавам да съм оптимист за едно светло бъдеще на нашия клуб“, каза още капитанът на „армейците“.

Валентин Илиев сподели, че желае да продължи да играе, стига да не го съпътстват контузии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА