Last news in Fakti

4 Юни, 2015 13:56 1 215 0

В Гърция: Олимпиакос ще вземе Бербатов

  • бербатов-
  • трансфер-
  • монако-
  • олимпиакос

Още утре той и агентът му ще бъдат в Атина

В Гърция: Олимпиакос ще вземе Бербатов - 1
Снимка: БТА/АР
Появи се още един вариант за бъдещето на Димитър Бербатов. Според авторитетното издание sport-fm.gr футболистът и агентът му още утре ще бъдат в Атина, за да преговарят с гранда Олимпиакос. Изданието се позовава на свои източници, както и на хора от Франция, които са запознати с делата на благоевградчанина и намеренията му занапред. 
 
Треньорът на Олимпиакос Витор Перейра иска да подсили атаката си и обсъжда няколко варианта. Българинът е по-надолу в списъка му с желани имена, но все пак преговори се очаква да се проведат. 
 
Основното предимство на 34-годишния българин е, че е свободен агент и за него няма да бъде платено и едно евро трансферна сума. Освен това той има богат опит в Шампионската лига, който ще е нужен на Олимпиакос при участието му в груповата фаза на турнира наесен. 
 
В началото на седмицата Бербатов обяви, че би искал да се завърне в Англия. Интерес към него има от Уест Бромич и Борнемут. В Италия също написаха, че Сампдория следи бъдещето на българина. Бешикташ спазва традицията си от последните години и отново има интерес към услугите на Бербо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА