7 Септември, 2011 18:22 1 449 0

Балтич не пращал еротични смс-и

  • волейбол-
  • прокуратура
Балтич не пращал еротични смс-и - 1
Балтич. Снимка: БГНЕС

Ръководството на Българската федерация по волейбол сезира главния прокурор Борис Велчев за изясняване на съмненията за неприлични смс-и от вече бившия треньор на женския ни отбор Драгутин Балтич. Името му бе замесено в секс-скандал, като той пращал телефонни съобщения към националки, приканвайки ги към дискретни интимни отношения.

„От БФВ сме решени цялата истина по този случай да стане достояние на обществеността. Към този момент можем да заявим, че справката, предоставена от мобилния оператор, обслужващ телефонния номер на Драгутин Балтич, показва, че текстови съобщения до национални състезателки не са изпращани. На 4-и септември между 00.00 часа и 02.30 часа от този номер не са изпращани никакви ес ем ес-и“, се казва в позиция на волейболната ни федерация, публикувано на нейната страница в интернет.

Съмненията срещу бившия треньор са, че той е атакувал чрез мобилния повече от една волейболистки.
„Въздържаме се да правим категорични изводи от това до изясняване на всички обстоятелства, за което изключително много разчитаме на компетентните органи в Република България“, допълват от БФВ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА