6 Септември, 2011 19:06 1 134 0

Секс скандал във волейболния отбор за жени

  • волейбол жени-
  • смс-
  • софия

Отстраниха треньора Балтич

Секс скандал във волейболния отбор за жени - 1
Балтич. Снимка: БГНЕС

От днес Драгутин Балтич не е старши треньор на националния отбор по волейбол за жени. Ръководството на Волейболната ни федерация взе това решение единодушно след оценка на последните резултати от работата на треньора. Вчера гръмна секс-скандал, в който е замесено името на Балтич. Сведенията са, че треньорът пращал неприлични смс-и на националки, с които ги приканвал към дискретна среща в стаята му.

Според IT- специалиста на Факти.бг подобни смс-и могат да бъдат пратени от името на всеки чрез интернет-програми. Така може да получите неприличен смс и от номера на майка си. Телефонна разпечатка може да докаже дали от телефона на Балтич са изпращани скандалните съобщения.

„Към момента отчитаме изключително неефективни занимания по време на тренировъчния процес на отбора, което вследствие води и до много слаби резултати в официалните контролни мачове, под ръководството на Балтич”, заяви вицепрезидентът на БФВ Ивайло Константинов и допълни, че към този момент дали има или не „eс eм eс скандал“ е въпрос, чието изясняване изисква сериозно време и усилия, но какъвто и да е резултатът не може да доведе до друга санкция за треньора освен неговото отстраняване. „При всички положения обаче ние ще реализираме вътрешно разследване и ако изнесената информация е вярна ще осъдим и морално поведението на Балтич“, категоричен е Константинов, цитиран от сайта на федерацията.

Постът старши треньор зае Димо Тонев. Ръководството на Федерацията изразява надежда, че въпреки тези рокади отборът ще успее да реализира потенциала си на предстоящите финали на Стария континент и има пълната подкрепа на волейболната централа в процеса на подготовка.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА