25 Октомври, 2011 15:26 2 024 0

За Ева Янева всичко лошо е в миналото

  • абонданца-
  • волейбол-
  • янева
За Ева Янева всичко лошо е в миналото - 1
Ева Янева (д) ©БГНЕС

По време на тренировка на националния тим по волейбол Янева коментира събитията около нея и завръщането й в лагера на отбора. "Много е приятно, че съм тук с момичетата. Надявам се, че всички лоши неща вече са в миналото. Гледам напред с амбиция и самочувствие. В последните месеци имаше доста промени около мен – емоционални и въобще всякакви. Смятам обаче, че трябва да си извадим поука от нещата, които станаха, за да не се повтарят повече. Трябва да покажем това, на което сме способни и за което сме тук. Трябва да гледаме напред. Надявам се да сме си простили взаимно", заяви Янева по време на тренировката с новия наставник Марчело Абонданца.

Освен това, Янева определи италианеца като добър треньор, който внася настроение в отбора: "Според мен Абонданца е добър треньор със солидна биография. Доста приятен като треньор и човек. Има много добра атмосфера на тренировка. Повечето от момичетата говорят и разбират италиански". По повод предквалификационния олимпийски турнир Янева изрази оптимизъм пред репортер на БГНЕС с думите:"На война не се тръгва без очаквания за победа. Смятам, че имаме шансове в Баку. Имаме потенциал, според мен имаме бъдеще и ще стигнем далеч".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА