Last news in Fakti

11 Юни, 2015 19:57 1 132 0

Стилиян Петров вариант за директор в ЦСКА

  • петров-
  • божков-
  • директор-
  • цска

Това ще стане факт, ако Васил Божков купи клуба

Стилиян Петров вариант за директор в ЦСКА - 1
Снимка: БТА
Стилян Петров е вариант за поста спортен директор на ЦСКА, пише "Тема Спорт". Иде­ята се обсъжда и в скоро време може да има новина в тази посо­ка. За поста спортен директор са коментирани и още няколко имена, но окончателно решение на този етап няма.
 
На ръководните постове Ва­сил Божков очаквано ще заложи на свои хора. Не е изключено завръщане в клуба на Стефан Орманджиев, който бе предсе­дател на НС при първия прес­той на Божков.

Според информация на вестника пък е много възможно клубът да има и емблематична фигура за президент. За такъв може да бъде поканена една от най-големите личности от ис­торията на армейците. И от­там да дойде поредната голя­ма новина.

Все още не е решен и въп­росът кой ще е треньор на ЦСКА. Това подлежи на диску­сия, като се имат предвид три имена. Едното е на млад чужде­странен специалист, който е водил отбор в групите на Шампионската лига, а от ня­колко месеца е без клуб. Бълга­рските варианти за поста са свързани с Любослав Пенев и още едно много известно име от червените среди. Те обаче са план Б, който ще влезе в действие само при отказ на чужденеца.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА