Last news in Fakti

14 Юни, 2015 14:50 747 0

Михайлович поема Милан до 15 дни

  • синиша михайлович-
  • милан-
  • филипо индзаги-
  • 15 дни

Сърбинът ще замени на поста Индзаги

Михайлович поема Милан до 15 дни - 1
Снимка: БТА/ AP

Синиша Михайлович ще поеме треньорския пост в Милан до 15 дни, съобщи Football-Italia.net.

46-годишният сърбин, който през миналия сезон води Сампдория, ще замени Филипо Индзаги след разочароващия сезон на „росонерите” и десетото място в крайното класиране.

Ръководството на тима от Милано обаче не иска да уволнява Индзаги, тъй като договорът му е до юни 2016 година и ще трябва да плати неустойка на наставника, ако бъде освободен.

Медиите в Италия смятат, че изпълнителният директор на клуба Андриано Галиани е предложил 600 000 евро на легендарния нападател, за да се прекрати договора му по взаимно съгласие.

Очаква се през това лято Милан да направи няколко сериозни трансфера след идването на тайландския бизнесмен Бий Течаубол. Споменават се имената на Джаксън Мартинес, Матс Хумелс и Златан Ибрахимович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА