Last news in Fakti

17 Юни, 2015 23:39 735 0

Тандемът на Димитров отпадна от турнира в "Куинс Клъб"

  • григор димитров-
  • станислас вавринка-
  • "куийнс клъб"

Поставените под номер 2 в схемата пречупиха дуото на българина и Вавринка

Тандемът на Димитров отпадна от турнира в "Куинс Клъб" - 1
Снимка: БТА/АР

Родният тенис ас Григор Димитров и неговият партньор на двойки Станислас Вавринка отпаднаха по драматичен начин от надпреварата по двойки в "Куинс Клъб" в Лондон.

Двамата загубиха от вторите в схемата Ненад Зимонич и Марчин Матковски след два драматични тайбрека 6:7 (5), 6:7 (3). Българинът и шампионът на последния турнир от "Големия шлем" - "Ролан Гарос", се бориха здраво срещу фаворитите, но в крайна сметка не успяха да стигнат до победа.

Те пропуснаха сетбол в първия сет при 5:4 в своя полза, но след това изгубиха тайбрека. Димитров и Вавринка имаха възможности за пробив и във втория сет, но не се възползваха от тях и в крайна сметка загубиха мача след втори решаващ тайбрек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА