23 Юни, 2015 19:59 1 395 0

Хамес Родригес: Меси не е от този свят!

  • хамес родригес-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • меси-
  • сравнения

Ще е нечестно спрямо него да го сравнявате с мен, скромничи колумбиецът

Хамес Родригес: Меси не е от този свят! - 1
Снимка: БТА/АР
Колумбийската звезда на Реал Мадрид Хамес Родригес заяви, че иконата на Барселона Лионел Меси “не е от този свят” и двамата няма как да се сравняват. Родригес ще се изправи срещу Меси в четвъртфиналите на Копа Америка в събота и колумбиецът засипа с похвали конкурента си. 

“Той не е от този свят. Лео е специален играч и няма как да го сравнявате с мен. Това ще бъде прекалено нечестно към него”, изуми журналистите Хамес. 

В Испания коментират, че изказването на халфа със сигурност няма да се хареса на Роналдо, който не обича съотборниците му да “залитат” към Меси. 

Иначе Колумбия хвана последния влак за четвъртфиналите след 0:0 с Перу и благодарение на победата на Бразилия над Венецуела успя да мине груповата фаза. Аржентина пък спечели убедително и в същото време икономично своята група след 1:0 над Ямайка. 

“В трите ни мача дотук имах много малкo пространства. Бяхме близко до отпадането, но сега всичко започва от начало”, каза още Хамес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА