26 Юни, 2015 21:57 1 107 1

Лапорта: Ди Мария не е нужен на Барселона

  • барселона-
  • ди мария-
  • бартомеу-
  • лапорта-
  • меси
Лапорта: Ди Мария не е нужен на Барселона - 1
Снимка: БТА/АР
Кандидатът за президент на Барселона Жоан Лапорта заяви, че каталунците не бива да привличат Анхел Ди Мария. 52-годишният бизнесмен, който бе начело на клуба между 2003 и 2010 година води битка за поста със сегашния шеф Хосе Мария Бартомеу, а изборите са на 18 юли.

Кампанията на Бартомеу включва привличане на Ди Мария от Манчестър Юнайтед, което не се хареса на Лапорта.

„Не бива да говорим за трансфер на Ди Мария“, отсече Лапорта пред „Радио Каталуня“. „Ние гарантираме спортни успехи, а не трансфери. Развълнуван съм от възможността отново да водя този клуб“, каза още той.

Лапорта атакува и пряко съперника си като каза, че феновете на Реал искат именно Бартомеу да остане начело на Барселона.

„Винаги съм бил уважаван от феновете на Реал и те са ми казвали, че Бартомеу е перфектният за тях кандидат. Ние сме УНИЦЕФ, а Росел и Бартомеу са с Катар. Не бих искал да казвам, че тези модели са сходни“, каза още Лапорта.

Бившият президент на Барса засипа с похвали голямата звезда на клуба Лионел Меси. Според него каталунците трябва да направят всичко по силите си, за да задържат аржентинеца на „Ноу Камп“.

„Лео ти дава всичко и когато го имаш в състава, винаги можеш да мечтаеш за нещо голямо. Трябва да му служим винаги и той да завърши кариерата си в Барселона. Луис Енрике също заслужава поздравления за перфектната работа, която върши. Отборът разполага със страхотен талант и вече постигна много. Неговата философия е като тази на Йохан Кройф“, завърши Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 форца мадрид

    0 0 Отговор
    Ако нашия Стойчков беше примерно с 20г по млад дали пак щеше да е каталунец