Last news in Fakti

27 Юни, 2015 17:58 908 0

Роналдо моли Рамос да остане в Реал Мадрид

  • рамос-
  • роналдо-
  • перес-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед

Трансферната сага с испанския национал става все по-голяма

Роналдо моли Рамос да остане в Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР
Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е помолил Серхио Рамос да остане на "Сантяго Бернабеу". Испанският национал е недоволен, тъй като не може да се разбере за нов договор с клуба. Флорентино Перес му предложи годишна заплата от 7,5 милиона евро, но 29-годишният бранител настоява за 10 млн. евро.
 
Сериозен интерес към Рамос проявява Манчестър Юнайтед, като Реал вече отхвърли оферта на стойност 50 млн. евро. "Белият балет" е готов да се раздели с един от лидерите си за минимум 90 млн. евро.
 
Роналдо обаче е взел нещата в свои ръце и се е обадил лично на Рамос. По време на разговора, трикратният носител на Златната топка е казал на защитника, че съблекалнята няма да бъде същата без него и го е помолил да остане, съобщава радио Cadena Cope. Очаква се до десетина дни да има развръзка по сагата с Рамос.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА