Last news in Fakti

5 Юли, 2015 20:49 1 240 0

Ще гледаме ЦСКА във "В" група безплатно

  • цска-
  • канал 3-
  • такси

Няма да има такси за срещите на армейците

Ще гледаме ЦСКА във "В" група безплатно - 1
Снимка: БТА

Отборът на ЦСКА започва от нулата, но ако не друго то поне любителите на "червените" ще могат да бъдат част от пътя на тима, гледайки срещите на живо по телевизията.

"Стандарт" научи, че "Канал 3" няма да товари зрителите с такси, каквито слухове се появиха. Телевизията ще продължи да излъчва най-интересните мачове от "В"-групите свободно и ще разчита на засилен интерес заради присъствието в Югозападната "В" група на ЦСКА и традиционни тимове като Миньор, Беласица, Рилски спортист и др. "Канал 3" удържа на атаките от страна на конкуренти, които изведнъж се сетиха, че у нас има и аматьорски футбол.

"Ние сме телевизията на народа и излъчваме всичко, което е най-интересно за обикновения човек. Аматьорските дивизии са най-близо до всички и затова още преди година, ние заложихме на тях. Даваме още плажен футбол и женското първенство по футбол", заяви програмният директор на медията Ива Стоянова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА