5 Август, 2015 18:55 842 0

Неманя Видич претърпя операция от херния

  • неманя видич-
  • претърпя-
  • операция-
  • херния-
  • интер
Неманя Видич претърпя операция от херния - 1
Снимка: БТА/АР

Централният защитник на Интер - Неманя Видич претърпя операция от херния, съобщават ото официалния сайт на клуба. Очаква се сърбинът да отсъства от терените между три и шест месеца. 

Бившият национал на "плавите" се подложи на хирургическа намеса тази сутрин в Павиа, въпреки че медицинският екип на "нерадзурите" направи всичко възможно той да избегне интервенцията. 

33--годишният футболист се присъедини към италианския гранд през лятото на 2014 година, след като договорът му с Манчестър Юнайтед изтече. На "Олд Трафорд" той спечели пет шампионски титли на Англия и веднъж трофея в Шампионската лига.

Името на Видич бе спрягано за трансфер обратно на Острова през това лято. Евертън бе кандидат за спечелването на подписа му, но от Интер стоят зад играча, вярвайки, че той ще възвърне формата си. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА