Last news in Fakti

7 Август, 2015 10:11 636 0

Стойчо Стоев: Срещу Черно море излизаме с 8 юноши

  • стойчо стоев-
  • юноши-
  • левски

Той разкри проблемите около селекцията на Левски

Стойчо Стоев: Срещу Черно море излизаме с 8 юноши - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Стойчо Стоев говори преди утрешния мач на отбора с Черно море от четвъртия кръг на А група.

Стоев призна, че в групата в отбора му отново ще преобладават юношите и разкри проблемите около селекцията на Левски.

„Продължавам да пускам Георги Костадинов с болки и инжекции. Момчето стиска зъби, но не може да изкара цял мач. За Варна ще пътуваме с 16 футболисти.

През лятото пред мен имаше две алтернативи. Първата – отказвам се. Знаех, че ситуацията ще е тежка и че ще работим с ограничен бюджет, градейки отбор от млади момчета. Другият вариант беше да си нося кръста и да видя какво ще направя. Избрах втория.

Когато преговаряме с футболисти се сблъскваме с няколко ситуации. Първата – футболистът директно ти отказва. Втората- съгласява се, иска отсрочка и после отказва. Третата – подлъгват ни, че уж е възможно, а после се оказва, че такъв вариант няма.

Когато не взимаш точки винаги има притеснение. Подготвяме се и се надяваме да победим. Утре съм с 8 юноши. Не се оправдавам. Те са бъдещето. Две момчета да станат основна част от отбора, пак ще е успех. Оказа се, че и вторият вратар е от школата, а аз си мислех, че не е. Всички те имат моята подкрепа.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА